четвъртък, 5 юли 2018 г.

10 Причини Защо Не Трябва Да Харесвате Джоуни Мари Лоурър Чайна (Причините Са От Завистливите Хейтъри На Джоуни Лоурър Чайна)






































10 Причини Защо Не Трябва Да Харесвате Джоуни Мари Лоурър Чайна (Причините Са От Завистливите Хейтъри На Джоуни Лоурър Чайна)
1.Тя беше напомпана актриса със фалшиво име на ринга! (И във Боксът И във Кечът!)
2.Тя умря от свръхдоза наркотици защото беше наркоманка!
3.Тя беше назобана анаболна химичка-кучка същата като Владимир Кличко защото Джоуни Чайна имаше много големи мускули и страшно голямо тяло!
4.Тя беше спала със много мъже и е ебала/чукала много мъже!
5.Тя беше порно звезда актриса за да печели пари от порното и сексът освен това Джоуни Лоурър Чайна имаше мъжко лице и беше много мускулеста и грозна!
6.Тя получи много як оргазъм защото искаше да ебе/чука Владимир Кличко,Трите Хикса и дори Дийн Маленко и Пери Сатърн във WWF Разбиване 11 Май 2000 Година когато Чайна не успя да стане WWF Полу Тежка Категория Шампионка и загуби от американецът Дийн Маленко защото друг американец Пери Сатърн се намеси във мачът и направи Забаващ Се Суплекс/Сталинг Суплекс на Чайна от това Дийн Маленко се възползваше и победи Чайна със туш!
7.Много мъже са и правили свирки и са ебали/чукали Джоуни Лоурър Чайна както се казва със един си ляга със друг става!
8.Тя загуби от Джоуи Бутафоко във боксов мач и беше ебана/чукана и от него въпреки че публиката беше на нейна старана!
9.Тя имаше любовна връзка/афера със Владимир Кличко за да стане още повече популярна но се провали защото само хардкор феновете на бокса я знаеха коя е Джоуни!
10.Тя беше секс символ във WWF Световната Федерация По Кеч и Celebrity Boxing Селебрити Боксинг освен секс символ сценаристите на WWF я направиха три пъти WWF Интерконтинентална Шампионка (64 дни/2 месеца и 4 дена) и един път WWF Женска Шампионка (214 дни/7 месеца и 4 дена) сценаристите я третираха като мъж защото тя се биеше срещу мъже което е смешно Джоуни Чайна беше много популярна преди ама сега никой не я знае коя е Джоуни Лоурър Чайна освен хардкор феновете на Бокса и Кеча!
Джоуни Мари Лоурър Чайна е лесбийка защото тя харесва и обича Хейдън Пенетиер повече от приятелка те двете са се ебали,чукали,лизали и натискали яко много пъти и дори някой от тези пъти Владимир Кличко ги е гледал отстрани а пък някой други пъти са правили тройка порно секс!
Забравената И Умрялата Джоуни Мари Лоурър Чайна Почивай Във Мир Кучко!
Гласувайте За Блогът Във БГ Топ